Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη ΝΔ! Δεν εγκαταλείπω, λέει ο Σαμαράς-Έκτακτο συνέδριο ζήτησε η Ντόρα

Αποχώρησαν από την ΚΟ Καραμανλής-Μεϊμαράκης


«Δεν εγκαταλείπω τη μάχη», λέει ο τέως πρωθυπουργός.
sam
Το γάντι στους εσωκομματικούς του αντιπάλους, προκειμένου να λήξει το ζήτημα της ηγεσίας πέταξε ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνοντας κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος ότι, ο ίδιος δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη μάχη και όποιος θέλει να θέσει τέτοιο θέμα να το πράξει τώρα.
«Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ απέρριψε το αίτημα βουλευτών για σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου σημειώνοντας ότι, κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε μέγιστη εσωστρέφεια το κόμμα.
Αντίθετα πρότεινε τη σύγκληση εθνικής συνδιάσκεψης, που είναι ένα όργανο χωρίς αρμοδιότητες με στόχο, όπως είπε, την επικαιροποίηση της ιδεολογικής ταυτότητας της ΝΔ.
Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη παρατήρησε ότι, όσοι πρωθυπουργοί της ΝΔ έχασαν στις εκλογές παραιτήθηκαν και ζήτησε έκτακτο συνέδριο.
Να σημειωθεί ότι, μετά την ομιλία Σαμαρά έφυγαν από τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs