Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συμφωνία για εφαρμογή εκεχειρίας στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο Putin


Συμφωνία για την εφαρμογή εκεχειρίας από τις 15 Φεβρουαρίου και για την απόσυρση των βαρέων όπλων ανακοίνωσε από το Μινσκ ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir

"Κατορθώσαμε να φθάσουμε σε συμφωνία επί των ουσιωδών θεμάτων", ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Νωρίτερα πάντως, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδιδε ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος εξερχόμενος της αίθουσας των διαπραγματεύσεων μετά τις συζητήσεις με τους ηγέτες της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας φέρεται να είπε: "Δυστυχώς δεν υπάρχουν καλά νέα. Οι προϋποθέσεις της Ρωσίας είναι απαράδεκτες", χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Aρνήθηκαν να αυπογράψουν την συμφωνία οι φιλοσώσοι αυτονομιστές


Στο μεταξύ, μια πηγή, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ, δήλωσε πως οι ηγέτες των φιλορώσων αυτονομιστών της Ουκρανίας αρνήθηκαν σήμερα στο Μινσκ να υπογράψουν μια συμφωνία.

Η άφιξη στις συνομιλίες στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, δύο ηγετών των ανταρτοκρατούμενων περιφερειών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία είχε δημιουργήσει ελπίδες για μια συμφωνία με στόχο των τερματισμό μιας σύγκρουσης η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους.

ΔΝΤ: Νέο δανειακό πρόγραμμα $17,5 δισ.


Η Ουκρανία αναμένεται να λάβει περίπου 40 δισ. δολ. σε διεθνή βοήθεια σε περίοδο τεσσάρων ετών, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.

Σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, η επικεφαλής του ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι έχει επέλθει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff-level agreement) για ένα δανειακό πρόγραμμα ύψους 17,5 δισ. δολ. με την Ουκρανία.


Πηγή:www.capital.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs