Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σκωτία: Θα υπερισχύσει το «όχι», λέει το Reuters

Το 53% των Σκοτσέζων ψηφοφόρων σκοπεύουν να καταψηφίσουν τη διάσπαση της περιοχής τους από το Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με την τελευταία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που δημοσιεύτηκε χθες Τετάρτη
Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Ντέιλι Ρέκορντ έδειξε ότι το 47% των ψηφοφόρων που θα συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας με ερώτημα την ανεξαρτησία της Σκοτίας σκοπεύουν να ψηφίσουν υπέρ της διάσπασης.
Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 10% των ψηφοφόρων παραμένουν αναποφάσιστοι ως προς την τελική τους επιλογή με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι τελικά θα είναι και αυτοί που θα κρίνουν την έκβαση του κρίσιμου για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου δημοψηφίσματος.
Εκστρατεία υπέρ του "Όχι" ξεκίνησε ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, μια εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Σκoτίας. Μιλώντας στο Εδιμβούργο είπε πως θα του ραγίσει την καρδιά, εάν οι Σκoτσέζοι ψηφίσουν υπέρ της διάλυσης της οικογένειας των εθνών του Ηνωμένου Βασιλείου. Προειδοποίησε πως με μια ανεξάρτητη Σκoτία δεν θα μπορούσε να υπάρχει νομισματική ένωση.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs