Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται... "σωσίβιο" ανασχηματισμού!


Έρχεται... "σωσίβιο" ανασχηματισμού!
Σε μία απέλπιδα κίνηση ετοιμάζεται να προβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός, προκειμένου να "μαζέψει" το "μαγαζί" της Συγγρού που, όπως όλα δείχνουν, "βαράει διάλυση"!

Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης

Ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό (πιθανότατα σε δόσεις...), ευελπιστώντας ότι το κυβερνητικό σχήμα που θα φτάσει στις εκλογές θα μπορεί να  αποπνέει "φρέσκο αέρα", καθώς θα έχει απαλλαγεί από πρόσωπα που, σύμφωνα με τις έρευνες (focus), συνοδεύονται από αρνητικές γνώμες και φορτίσεις στην κοινωνία.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατ' αποκλειστικότητα η fmvoice.gr, την απόφαση για ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός την έλαβε την περίοδο των εορτών της Πρωτοχρονιάς, κι ενώ ήταν έτοιμος να τραβήξει το "χαρτί" του περί τα τέλη του περασμένου μήνα, το κρατά στο "μανίκι", λόγω των φαινομένων διάλυσης που παρουσιάζει η ΝΔ στις περισσότερες τοπικές κοινωνίες, καθώς (και) ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τα πρωτοκλασάτα στελέχη και τους βουλευτές του.

Τρανά παραδείγματα, οι τρεις μεγάλοι δήμοι (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς) καθώς και η περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας, που μαζί μ' αυτή της Πελοποννήσου θα περίμενε κανείς, ακόμη και τώρα που η ΝΔ είναι στα χειρότερα της ποσοστά από ιδρύσεως της, να αποτελούσαν ακόμη ισχυρά "κάστρα", τα οποία δεν θα έπεφταν από την εκλογική επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, χθες αργά το βράδυ, ο κ. Σαμαράς "έριξε τον κύβο" και τις αμέσως επόμενες ημέρες (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το πιθανότερο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας) θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις τουλάχιστον στο επικοινωνιακό παιχνίδι, ξεκινώντας (σε δόσεις) τον δομικό ανασχηματισμό.

Οι ίδιες πηγές, πάντως, επισημαίνουν στην fmvoice.gr ότι σε περίπτωση που δούμε δομικό (σαρωτικό) και ιδιαίτερα εντυπωσιακό ανασχηματισμό ως προς τα πρόσωπα που θα καρατομηθούν (χωρίς δόσεις, αλλά μια και έξω...), τότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε ούτε το σενάριο της τριπλής κάλπης...
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs