Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η κυβέρνηση χαρίζει τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής !


Διαγραφή χρεών... μετά Μουσικής
Την ίδια ώρα που οι αμετανόητοι πλιατσικολόγοι της κυβέρνησης κυνηγούν τους απλούς φορολογούμενους με λογαριασμούς, φόρους και χαράτσια και φοβάται ο καθένας ότι θα μείνει χωρίς ρεύμα ή νερό, χαρίζουν εκατομμύρια στους ημέτερους όπως έγινε με το Μέγαρο Μουσικής.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, τον υπουργό Πολιτισμού Π.Παναγιωτόπουλο και του προέδρου του Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Ι.Μάνο, αποφασίστηκε η διαγραφή χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια που έχουν καταπέσει.
Εκτός αυτού, όταν στην Ελλάδα δίνονται όλα τσάμπα στο ΤΑΙΠΕΔ, το Μέγαρο Μουσικής του διαπλεκόμενου ΔΟΛ μένει "ανέγγιχτο", καθώς αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου. 
«Ο πολιτισμός δεν πωλείται» απάντησε αρμόδιο στέλεχος στο ερώτημα αν ισχύουν τα σενάρια περί αξιοποίησης του Μεγάρου από το ΤΑΙΠΕΔ. 
Και για να ολοκληρωθεί επιτυχώς το Τριώδιο, αναφέρθηκε πως τα λειτουργικά του έξοδα θα επιχορηγηθούν από το Δημόσιο.
Για να μην "πωληθή ο πολιτισμός" εν τέλει, αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σχέδιο για το οποίο θα επιχειρηθεί η συμφωνία όλων των κομμάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αξιοποίηση των χώρων που διαθέτει και ως συνεδριακό κέντρο, προκειμένου να μειωθεί ή να μηδενιστεί, όπως ειπώθηκε, η ανάγκη κρατικής χρηματοδότησης στο μέλλον.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs