Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Στον Νικολούδη έστειλε ο Ξυδάκης το φάκελο του Εθνικού




Ο αδιάφθορος Νικολούδης
Ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

Συντάκτης: 



Στον υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, διαβιβάστηκε ο φάκελος του Εθνικού Θεάτρου από το υπουργείο Πολιτισμού.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού μάς ενημερώνει: «Σε απάντηση του πλήθους των ψευδών που, για προφανείς λόγους, διασπείρονται τελευταία, το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει: Η διοικητική διαδικασία αποκατάστασης της νομιμότητας στο Εθνικό Θέατρο έχει πλέον αρχίσει και συνεχίζεται με τον άμεσο διορισμό της νέας Διοίκησης.
»Για τα θέματα προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος ο φάκελος έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Παναγιώτη Νικολούδη για τις κατά νόμο ενέργειες».
Κι ένας απολυμένος
Σε επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη, ο απολυμένος πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου Γεώργιος Εμ. Στεφανάκης αναφέρει: «Η αμφισβήτηση από την τωρινή Εποπτεύουσα Αρχή της τήρησης της νομιμότητας από το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελεί διοικητική αυθάδεια και αυθαιρεσία, η οποία στηρίζεται σε πρόωρες και λανθασμένες εκτιμήσεις.
»Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας η ανάρτηση των συμβάσεων έργου που συνήπτε ο καλλιτεχνικός διευθυντής επραγματοποιείτο στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ συγκεντρωτικά και μετά τη διευκρίνιση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποφασίστηκε η ανάρτησή τους σε περίληψη.
»Οσον αφορά τις συμβάσεις του Σωτήρη Χατζάκη και του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Μετζικώφ, έχουν δοθεί πλήρως αιτιολογημένες απαντήσεις, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση της νομικής και ουσιαστικής ορθότητάς τους, οι οποίες ουδόλως λήφθηκαν υπόψη για την έκδοση της υπουργικής απόφασης ανάκλησης».

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs