Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Νέα βόμβα Ρωμανιά: Μετά το PSI έγινε νέο κούρεμα στα αποθεματικά των Ταμείων -75% συνολικά - "Το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι ποινικό"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Σε νέα αποκάλυψη για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς.
Ο κ. Ρωμανιάς μετά τη βόμβα περί μειώσεων συντάξεων μέσω νοθευμένων αναλογιστικών μελετών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κι έπειτα από σκληρή κόντρα με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, κατήγγειλε ότι το συνολικό «κούρεμα» των αποθεματικών των Ταμείων αγγίζει το 75%!
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έγινε το PSI. Γνωρίζουμε ότι "κουρεύτηκαν" τα αποθεματικά και κόπηκε από 45% μέχρι 55% των αποθεματικών. Αυτά που έμειναν, τα υπόλοιπα που έμειναν, την επομένη, άλλαξε ο τρόπος αποτίμησης και είχαμε νέο "κούρεμα". Είχαμε "κούρεμα" του "κουρέματος". 75% ήταν το συνολικό κούρεμα». Είναι «κάτι που δεν έχω πει και το λέω επειδή με προκάλεσες» κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο.
«Θα αποδοθούν ευθύνες το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι ποινικό» επέμεινε στον ΑΝΤ1 ο γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων.


Πηγή:  iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/196013/nea-vomva-romania-meta-psi-egine-neo-koyrema-sta-apothematika-ton-tameion-75-synolika#ixzz3UFq9ndio
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs