Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ανάσα Αξιοπρέπειας: Συγκέντρωση συμπαράστασης στην ελληνική κυβέρνηση το απόγευμα στο Σύνταγμα


Πολίτες της Αθήνας, αλλά και όλων των ελληνικών πόλεων καλούν σε συγκέντρωση υπέρ της κυβέρνησης, την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκεται στο eurogroup. Συγκεντρώσεις οργανώνονται και στην Κύπρο
Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα μέσω facebook, ανάλογο με εκείνο της περασμένης Πέμπτης στέλνουν οι διαχειριστές της εκδήλωσης με τίτλο "Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα". Όπως σημειώνουν, το πρώτο μήνυμα εστάλη στην πρώτη συγκέντρωση της Πέμπτης, ενώ όπως αναφέρουν "Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του".
Όλα αυτά φυσικά έρχονται παράλληλα με το κρίσιμο έκτακτο eurogroup στο οποίο και η Ελλάδα αναμένεται να εκθέσει τις προτάσεις της και να ζητήσει την περίφημη συμφωνία γέφυρα, μέχρι την επίτευξη συνολικής λύσης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση στο facebook
"Tην Πέμπτη στείλαμε ένα πρώτο μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι!
Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Θα νικήσουμε!"

Διαμαρτυρία και στην Κύπρο υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης

Εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, πραγματοποιείται στις 6 το απόγευμα, έξω από το Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία.
¨Την εκδήλωση, που αποτελεί και διαμαρτυρία για τις πολιτικές λιτότητας στην Κύπρο, διοργανώνει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών Κύπρου, οργάνωση που συστάθηκε για να προσφέρει εξυπηρέτηση των περίπου 40.000 Ελλαδιτών μεταναστών στην Κύπρο.
Κόμματα τα αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ και οι Οικολόγοι ανακοίνωσαν ότι θα παραστούν στην συγκέντρωση και κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν δυναμικά το παρόν τους.
ΑΚΕΛ: Ο Αναστασιάδης να κάνει πράξη τη δέσμευσή του στον Έλληνα πρωθυπουργό
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕλ δήλωνε: "Η ανάγκη έκφρασης αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό δεν συνδέεται μονάχα με τους ισχυρούς δεσμούς των δυο λαών μας. Είναι ταυτόχρονα άρρηκτα συνδεδεμένη με την πάλη των εργαζομένων και των λαών της Ευρώπης κατά των αντιλαϊκών, αδιέξοδων πολιτικών λιτότητας των κυρίαρχων κύκλων των Βρυξελλών και των καταστροφικών συνεπειών τους σε βάρος της ευρωπαϊκών κοινωνιών" ενώ παράλληλα καλούσε τον Κύπριο πρωθυπουργό και τους Ευρωβουλευτές να κινηθούν μεθοδικά για τη στήριξη της Ελλάδος στο eurogroup.
ΕΔΕΚ: Υποστήριξη στην Ελληνική Κυβέρνηση
Και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του νησιού θα βρίσκεται στην εκδήλωση. "Το Πολιτικό Γραφείο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ θα μεταβεί αύριο εν σώματι στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ελλάδα σε ένδειξη υποστήριξης της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Έλληνα Πρωθυπουργού στις προσπάθειες τους για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τη μάχη κατά των μνημονίων" σημειώνει σε ανακοίνωσή του.
Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και την Κυριακή 15 Φλεβάρη, εν όψει της συνεδρίασης της Ευρωομάδας την επομένη (16/2/2015) στις Βρυξέλλες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, http://news247.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs