Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το Ποτάμι: Φυλλορροούν με το … «καλημέρα»


Ακόμα δεν έκατσαν σε κοινοβουλευτικά έδρανα στο Ποτάμι, και άρχισε ο «εμφύλιος σπαραγμός». Το νεοεισελθέν κόμμα στη Βουλή, μετρά ήδη τις πρώτες απώλειες, λόγω της στάσης είτε της ηγεσίας, είτε μεμονωμένων στελεχών του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
potami
Στην αρχή ήταν ο πρώην τομεάρχης Υγείας του κόμματος Λυκούργος Λιαρόπουλος που μετά από τις επίμαχες αναρτήσεις του τύπου «Γερούν κράτα γερά» στην συνέντευξη Ντάισελμπλουμ-Βαρουφάκη την Παρασκευή, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Και αμέσως μετά, ήρθε μία επιστολή οκτώ «πρώην στελεχών» του Ποταμιού, που αποχωρούν για να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης, καταγγέλλοντας το ‘κλίμα τρομοκρατίας’ που καλλιεργείται εις βάρος του ελληνικού λαού.
Σε μία μακροσκελέστατη επιστολή τους, κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για μία ‘ενορχηστρωμένη επίθεση’ σε μία κυβέρνηση που δείχνει να σέβεται τους πολίτες που την εξέλεξαν και δεν κάνει κάτι άλλο από το να επαναλαμβάνει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, δείχνοντας την πρόθεση να τις τηρήσει. Απέναντι σε αυτή, λοιπόν, δηλώνουν πως «παίρνουμε την ανθρώπινη και σύμφωνη με τη στοιχειώδη αίσθηση δικαίου απόφαση να δηλώσουμε τη στήριξή μας σε αυτή την διαφορετική πολιτική και οικονομική πρόταση.
Την επιστολή, υπογράφουν οι : Α.Βανταράκης (Αν.Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών), Δ.Δουράκης (εκπαιδευτικός), Α. Κάτσικα (ψυχοθεραπεύτρια), Δ.Κουρέτας (Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Κ.Κωστόπουλος (ιστορικός), Κ.Λουλάκης (ιδιωτικός υπάλληλος) Α.Ραμαντάς (εκπαιδευτικός) και Π.Σαμαράς (μηχανολόγος-αεροναυπηγός), αυτοπροσδιοριζόμενοι όλοι ως «πρώην στελέχη» στο Ποτάμι.
http://www.matrix24.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs