Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ένταλμα σύλληψης κατά Αμερικανού για τις υποκλοπές σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή


Αναζητείται πρώην υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας που θεωρείται από την ανάκριση ο πρωταγωνιστής του περιβόητου σκανδάλου
Τον Αμερικανό πρώην υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ William B. αναζητά πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση των υποκλοπών.

Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή στο μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών τηλεφωνημάτων τόσο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή όσο και μελών της κυβέρνησής του, σύμφωνα με την έρευνα του ανακριτή Δημήτρη Φούκα.
Από  τα στοιχεία που έχουν έως τώρα συγκεντρωθεί, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο 65χρονος ήταν αυτός που αγόρασε από τον Πειραιά τα καρτοκινητά-σκιές, και πώς πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ το επίμαχο διάστημα που γίνονταν οι υποκλοπές, έως τον Μάρτιο του 2005 δηλαδή.



Το καλοκαίρι, ο  δικηγόρος του  είχε έρθει σε επαφή με τον κ. Φούκα προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο πελάτης του πρόκειται να προσέλθει και να συνεργαστεί με την ανάκριση, δίνοντας ενδεχομένως χρήσιμες πληροφορίες. Ωστόσο αυτό δεν έγινε.



Έκτοτε   ο ανακριτής  συγκέντρωσε και άλλα στοιχεία, τα οποία  οδήγησαν στον εντοπισμό κτηρίου στα Νότια Προάστια όπου είχε τοποθετηθεί  κεραία από τους  δράστες των υποκλοπών, και προφανώς ήταν το «στρατηγείο» τους. Στο ίδιο σημείο μάλιστα φαίνεται να λειτουργούσε στο παρελθόν  και  δεύτερη κεραία, η οποία ήταν - όπως εκτιμάται - κεραία υποδοχής πληροφοριών.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs