Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Εμπολα σε Βρετανία και Γαλλία έως τις 24 Οκτωβρίου;



Εως το τέλος του μήνα ο Εμπολα μπορεί να έχει φτάσει έως τη Βρετανία και τη Γαλλία με 50% και 75% πιθανότητες αντίστοιχα. Ερευνα.
empola-se-bretania-kai-gallia-ews-tis-24-oktwbriou


Εως το τέλος του μήνα ο Εμπολα μπορεί να έχει φτάσει έως τη Βρετανία και τη Γαλλία. Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες που αναλύουν στοιχεία από τον τρόπο μετάδοσης του θανατηφόρου ιού αλλά και των αεροπορικών μετακινήσεων των ταξιδιωτών. Με βάση αυτά υπάρχουν 50% πιθανότητες για την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος Εμπολα στη Βρετανία έως τις 24 Οκτωβρίου και 75% πιθανότητες για τη Γαλλία.
Η επιδημία Εμπολα έχει σκοτώσει ήδη 3.400 ανθρώπους στην Δυτική Αφρική, από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα και πλέον μεταδίδεται με ταχύτερους ρυθμούς. Συνολικά τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 7.200.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφορά τη Γαλλία καθώς χώρες που έχουν πληγεί όπως η Γουινέα, η Σιέρα Λεόνε και η Λιβερία έχουν γαλλόφωνο πληθυσμό που ταξιδεύει συχνά στη Γαλλία.
Με βάση τις στατιστικές, οι πιθανότητες «εισαγωγής του ιού» για το Βέλγιο είναι 40% ενώ για την Ισπανία και την Ελβετία 14%.
Η έρευνα έγινε από τον καθηγητή Αλεξ Βεσπιγκνάνι τουNortheastern University της Βοστώνης.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs