Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σε εξέλιξη οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα

Σε εξέλιξη οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο Κερατσίνι   (Φωτογραφία:  Intime )

Αθήνα
Συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στο σημείο όπου πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από τον χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά, πραγματοποιεί η ομάδα «Δεν ξεχνάμε», μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από φίλους και συγγενείς του θύματος.
Αυτή την ώρα στο σημείο είναι συγκεντρωμένα περί τα 600 άτομα.
Νωρίτερα, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια μνημείου στο σημείο της δολοφονίας.
Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή με αφορμή τόσο την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία όσο και εν όψει της έναρξης της δίκης για τη Χρυσή Αυγή έως τα τέλη του έτους.
Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Π.Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ενώ αντιφασιστικές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Παρίσι, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λονδίνο, Μπέλφαστ, Δουβλίνο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Ζάγκρεμπ).

Την Παρασκευή προγραμματίζεται αντιφασιστική συναυλία στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00. Στη συναυλία θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της μουσικής. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι δράσεις συνεχίζονται με αντιφασιστικό φεστιβάλ στο Πάρκο Σελεπετσάρι στο Κερατσίνι την Κυριακή, ενώ στις 27 και 28 του μηνός θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο Κολωνού η 8η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό».
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs