Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησε το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο


Στα 130 περίπτερα της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν περισσότερους από 50.000 τίτλους. Φυσικά, δεν θα λείπουν και οι παράλληλες δράσεις.

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου












Εάν εξαντλήσατε και το τελευταίο λογοτεχνικό απόθεμα στις καλοκαιρινές σας διακοπές, σπεύστε στο Ζάππειο να εφοδιαστείτε για τη νέα σεζόν! Πιστός στο φθινοπωρινό ραντεβού του με το αναγνωστικό κοινό, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) επιστρέφει σε έναν από τους ωραιότερους κήπους της πόλης. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, και με τους περισσότερους εκδοτικούς οίκους να δίνουν το παρόν (για την ακρίβεια 150), η μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστή -τι άλλο- το καλό βιβλίο θα απλωθεί σε 130 περίπτερα. Δεν θα λείπουν ακόμα οι παράλληλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις, συναυλίες, παιδικές εκδηλώσεις κ.ά.).

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον ιστορικό θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων, τα οποία διοργανώνονται από το 1956 από το υπουργείο Πολιτισμού και τη Διεύθυνση Γραμμάτων. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, λοιπόν, θα εκτεθούν βραβευμένα και σπάνια βιβλία από το 1956 έως και σήμερα. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 8 το απόγευμα.
Συνδυάστε, λοιπόν, μια βόλτα στις αλέες του Ζαππείου και μην ξεχάσετε να περάσετε από το περίπτερο της UNICEF για να προμηθευτείτε τα σχολικά είδη της νέας χρονιάς, στηρίζοντας έτσι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Info
Η έκθεση θα λειτουργεί από 7 έως 23/9, Δευτέρα-Πέμπτη 18.00-22.30, Παρασκευή & Σάββατο 18.00-23.00 και την Κυριακή 11-22.30. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.sekb.gr
http://www.elle.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs