Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Θεοχάρης: «Αν δεν με καλύψουν, θα απασφαλίσω και θα μιλήσω»

Έμμεσες απειλές για αποκαλύψεις αναφορικά με παρεμβάσεις στο έργο του φέρεται να έχει διατυπώσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν σήμερα οι πρωινές εκπομπές του Mega και του Antenna ο κ. Θεοχάρης φέρεται να έχει πει ότι «αν δεν με καλύψουν, θα απασφαλίσω» καθώς και ότι «Αν η κυβέρνηση δεν με καλύψει, θα μιλήσω».

Μάλιστα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων, μία μέρα μετά την παραίτησή του φέρεται να μίλησε για την αποχώρησή του και να ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεχόταν πιέσεις, κάτι που έγινε και για να παραιτηθεί. Επίσης, φέρεται να είπε πως έκανε τις δουλειές της κυβέρνησης και τελικά κατηγορούνταν εκείνος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Θεοχάρης απομακρύνθηκε από τη θέση μέσω εξαναγκασμού του σε παραίτηση μετά από σχετική κυβερνητικό αίτημα. Στον κ. Θεοχάρη χρεώθηκαν από την κυβέρνηση λανθασμένοι χειρισμοί όσον αφορά στην έκδοση εγκυκλίων που είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως για παράδειγμα στο θέμα της φορολόγησης των ομολόγων που έχουν αγοραστεί από ξένους επενδυτές.


Σπ. Δημ.



Πηγή:www.capital.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs