Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το «καραμανλικό κάζο» στον Σαμαρά…

Το «καραμανλικό κάζο» στον Σαμαρά…
Οξύνεται σε οριακό σημείο η διάσταση των σχέσεων μεταξύ καραμανλικών και σαμαρικών, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της fmvoice.gr, στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή, στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναμένεται οι οργανωμένοι οπαδοί του Κώστα Καραμανλή του νεότερου να αποδοκιμάσουν με εξαιρετικά ηχηρό τρόπο τον Αντώνη Σαμαρά. 
Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ενημερωμένος για το «χουνέρι» που ετοιμάζουν οι οπαδοί του «fan club» του, προς τον μεσσήνιο πολιτικό και δεν αποκλείεται, ο ίδιος, ο Κώστας Καραμανλής, να ενοχληθεί από μια τέτοια ενέργεια, ειδικά για τον τόπο και τη στιγμή που θα εκδηλωθεί αυτή και μάλιστα παρουσία του. Ωστόσο, οι πιστοί φίλοι του, είναι βέβαιο ότι οργανώνουν τη συνάντηση τους απέξω απ’ το ίδρυμα, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο πλευρό του αγαπημένου τους αρχηγού, αλλά και για να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στον νυν πρόεδρο της ΝΔ ότι «είναι ανεπιθύμητος»!
Στο μεταξύ, το στίγμα όσον αφορά στην κορύφωση της έντασης στις σχέσεις του ίδιου του Κώστα Καραμανλή με το Μέγαρο Μαξίμου και την Συγγρού δόθηκε χθες (Τετάρτη 7/5), καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ δεν παρευρέθηκε στην παρουσίαση από τον Σαμαρά των θέσεων του «γαλάζιου κόμματος» για τη συνταγματική αναθεώρηση. 
Ο κ. Καραμανλής και η ομάδα των βουλευτών που υποστηρίζουν τις επιλογές του, απείχαν απ’ την εκδήλωση-ομιλία Σαμαρά, την οποία χαρακτήρισαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως «σαμαρική φαρσοκωμωδία». 
Και τούτο, διότι κανείς εκ των νομικών βουλευτών της ΝΔ δεν κλήθηκε στον διάλογο που προηγήθηκε, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του. Ούτε φυσικά σεβάστηκε κανείς την πρόθεση του Κώστα Καραμανλή να συμβάλει στη διαμόρφωση της θεσμικής πρότασης για το Νέο Σύνταγμα. 
Το αρχικό σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τον Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο τον Ιούνιο του 2013. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε την επεξεργασία του, αλλά όπως αναφέρει η «καραμανλική πτέρυγα», ουδέποτε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Άμυνας κάλεσε τον οποιοδήποτε και δη τον πρώην πρωθυπουργό για να ακούσει τις θέσεις του.
Και να σκεφτεί κανείς ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής!

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs