Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και απειλείται με δημόσια μαστίγωση


Επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

Η θρησκευτική αστυνομία της Ινδονησίας σκοπεύει να διατάξει τη δημόσια μαστίγωση μιας 25χρονης χήρας και ενός παντρεμένου άνδρα επειδή είχαν εξωσυζυγική σχέση, αφού αυτόκλητοι τιμωροί βίασαν ομαδικά τη γυναίκα στην επαρχία Ατσέχ, όπου εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος (σαρία).

Η γυναίκα βιάστηκε ομαδικά από οκτώ αυτόκλητους τιμωρούς, τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν μεταξύ τους και ένα 13χρονο αγόρι, οι οποίοι εισέβαλαν την προηγούμενη Τετάρτη στο σπίτι της και την έπιασαν με τον 40χρονο άνδρα, πατέρα πέντε παιδιών.
Οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν τον σύντροφό της, βίασαν επανειλημμένα τη γυναίκα και έριξαν στο ζευγάρι λύματα, προτού τους οδηγήσουν στη θρησκευτική αστυνομία. Στη διάρκεια της ανάκρισης οι αστυνομικοί έμαθαν ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού.
«Θέλουμε να μαστιγώσουμε το ζευγάρι επειδή παραβίασε τον θρησκευτικό νόμο για τις σεξουαλικές σχέσεις», δήλωσε ο Ιμπραήμ Λατίφ επικεφαλής της αστυνομίας της σαρία στην πόλη Λάνγκσα.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι η γυναίκα βιάστηκε δεν θα ληφθεί υπόψη στην απόφαση για την τιμωρία της.
«Πρέπει να μαστιγωθούν ως τιμωρία γιατί και οι βιαστές θα δικαστούν, όμως από ποινικό δικαστήριο», επεσήμανε ο Λατίφ. «Εξάλλου ομολόγησαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις πολλές φορές στο παρελθόν παρότι ο άνδρας είναι παντρεμένος και έχει πέντε παιδιά», σημείωσε.
Από τους οκτώ δράστες του ομαδικού βιασμού έχουν συλληφθεί οι τρεις, ενώ καταζητούνται οι υπόλοιποι.
Η Ινδονησία έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό μουσουλμάνων, όμως η σαρία ισχύει μόνο στην επαρχία Ατσέχ μετά τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs