Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Σωσίβιο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψάχνει ο Βενιζέλος

swsibio-stis-aytodioikhtikes-ekloges-psaxnei-o-benizelos

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  
Σανίδα σωτηρίας από τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές θα αναζητήσει το ΠΑΣΟΚ για να ισορροπήσει τα όχι και ενθουσιώδη -όπως φαίνεται-ποσοστά που θα καταγράψει η "Ελιά" στην μάχη των ευρωεκλογών. 
Στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, αν και επισήμως δεν εμφανίζονται ως έχοντες το χρίσμα, θα καταγράψουν σημαντικές νίκες τόσο σε περιφέρειες όσο και σε σημαντικούς δήμους σε όλη την χώρα. 
Ουσιαστικά στο ΠΑΣΟΚ ευελπιστούν ότι οι υποψήφιοι της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης θα πάνε καλά και ότι θα επαναληφθεί αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες σε επιμελητήρια, συνδικαλιστικά σωματεία και συλλόγους όπου οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς εμφανίζονται κερδισμένοι. Πρόσφατο παράδειγμα οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. 
Παράγοντες του κόμματος πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να κερδίσει τουλάχιστον 80 δήμους και μάλιστα μεγάλους και ενδεχομένως και 3-4 περιφέρειες κάτι που σημαίνει ότι η "Ελιά" δεν θα οδηγηθεί σε κλίμα ηττοπάθειας στις ευρωεκλογές. 
Την Κυριακή η "Ελιά" παρουσιάζει το πρόγραμμά της σε ειδική εκδήλωση. Αυτό κινείται σε τέσσερις άξονες: κράτος, ευρώπη, ανάπτυξη και πολιτικό σύστημα. 
Σήμερα, δε, συνεδριάζει η εκλογική επιτροπή στα γραφεία του κόμματος με στόχο την κινητοποίηση όλων των στελεχών και κυρίως των απρόθυμων... 


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/341255/swsibio-stis-aytodioikhtikes-ekloges-psaxnei-o-benizelos#ixzz2ySqtAik3
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs