Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Τα παιδία παίζει ενώ το πάρτι συνεχίζεται

Τα παιδία παίζει ενώ το πάρτι συνεχίζεται
Mετά τους φταίνε οι στημένες δημοσκοπήσεις. Η FMVoice αποκάλυψε χθες δύο μεγάλα θέματα που προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ την μοναδική ευκαιρία να αποδομήσει πλήρως το success story της κυβέρνησης Σαμαρά και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα του: την οικονομία, την εξυγίανση των τραπεζών και τις ιδιωτικοποιήσεις.     
Γράφει:  
Δύο τεράστιες αποκαλύψεις που προκάλεσαν πανικό και εκνευρισμό στις διοικήσεις του ΟΠΑΠ και της Εθνικής, αλλά, και φόβο στην Πλατεία Συντάγματος γιατί σε τέτοια μείζονα πολιτικά ζητήματα, με έντονη οσμή σκανδάλου, ο κ. Στουρνάρας δεν έχει να απαντήσει το παραμικρό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και η Εθνική κρύφτηκαν πίσω από την ένοχη σιωπή.
Όμως, στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχοληθούν με τις αποκαλύψεις μας, να τις κάνουν το πρώτο θέμα της επικαιρότητας και να τις μετατρέψουν σε προεκλογική σημαία τους, συνεχίζουν να τσακώνονται για το εάν η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι αριστερή ή κρυφοχρυσαυγίτισσα, ασχολούνται με το βαρύ πρόγραμμα του Λαζόπουλου, ενώ οι διάφορες πλατφόρμες παίζουν τις κουμπάρες με τον Λαπαβίτσα και τον Βαρουφάκη. Ένας... αριστερός Χριστόπουλος βλέπει όλη την μειονότητα στην Θράκη ως Τουρκική, ενώ οι... πούροι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν αμετανόητα στις ανοησίες περί δημοψηφίσματος για το ευρώ και την δραχμή.    
Και όλα αυτά όταν αποκαλύπτεται από την εφημερίδα μας ότι στον ΟΠΑΠ απλώς... άλλαξαν οι χορεύτριες στο πάρτι, με τον Τσέχο επικεφαλής, τον Kamil Ziegler, να λαμβάνει 36 χιλιάρικα τον μήνα καθαρά, την ώρα που αυτός έχει στείλει στην ανεργία γύρω στα 350 άτομα. Τεράστιο θέμα για τον κ. Σαμαρά, τον Υπουργό των Οικονομικών του και για το (αμαρτωλό) ΤΑΙΠΕΔ. Αυτοί έχουν την πολιτική ευθύνη για όλα αυτά και για τα υπόλοιπα που αποκαλύπτει η FMVoice.    
Και όλα αυτά όταν αποκαλύπτεται από την εφημερίδα μας ότι ο τούρκος αγοραστής του Αστέρα Βουλιαγμένης είναι συγχρόνως ο πωλητής στην Finansbank του ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη Crystal Tower. Με άλλα λόγια, όπως πλήρωσε στον Τουρκολιά για το ξενοδοχείο τα 400 εκατ. ευρώ, σχεδόν τα πήρε πίσω λαμβάνοντας για τον ουρανοξύστη περίπου 300 εκατ. δολάρια.      
Ύστερα από όλα αυτά προκύπτει αβίαστα ένα πολιτικό συμπέρασμα: Με ευθύνη όλων των τάσεων και των συνιστωσών του ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να έχει κερδίσει τις εκλογές του Μαΐου από τα αποδυτήρια, κοντεύει να τις μετατρέψει σε ντέρμπι με... διαιτητή τον Πρετεντέρη.    
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs