Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Νέο πλήγμα για τον Ερντογάν, η «γκρίνια» υπουργού που δεν πήρε τη μίζα του



Άλλη μια ηχογραφημένη συνομιλία καίει πρώην υπουργό στην Τουρκία

Άλλη μία ηχογραφημένη συνομιλία που καίει Τούρκο αξιωματούχο δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε αυτή ακούγεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας  Ζαφέρ Σαγκλαγιάν να είναι δυσαρεστημένος, καθώς τα 10 εκατομμύρια ευρώ που πήρε ως μίζα ήταν λιγότερα από όσα του είχαν υποσχεθεί.
Άλλη μια ηχογραφημένη συνομιλία καίει πρώην υπουργό στην Τουρκία
Η ηχογράφηση της συνομιλίας που φέρεται να έγινε στις 6 Απριλίου 2013, ανέβηκε στο youtube, όπως και εκείνες όπου υποτίθεται πως ακούγεται ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να συνομιλεί με το γιο του για μίζες που πήραν εκείνοι.
Στο  απόσπασμα ακούγεται ο συλληφθείς για το σκάνδαλο δωροδοκίας Ιρανός επιχερηματίας Reza Zarrab να μιλά με κάποιον Hapani, που θεωρείται έμπιστός του, υπεύθυνος για τις πληρωμές. Ο Zarrab λέει λοιπόν πως ο Τσαγκλαγιάν παραπονέθηκε ότι τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που του έδωσαν ήταν λιγότερα από ότι είχε συμφωνηθεί, στο ποσό δηλαδή που είχε καταγραφεί στο έγγραφο excel, όπου ο επιχειρηματίας διατηρούσε το αρχείο με τις μίζες που έδινε!
Στη συνέχεια ο Zarrab ακούγεται να λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποιο λάθος με τη λίστα αυτή αλλά δίνει εντολή στον Hapani να το ελέγξει, μήπως έχει γίνει μπέρδεμα με άλλον.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs