Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η πρώτη ανοιχτή αμφισβήτηση Βενιζέλου και η γιάφκα των Παπανδρεϊκών


Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  
h-prwth-anoixth-amfisbhthsh-benizeloy-kai-h-giafka-twn-papandre-kwnΤο ένα μετά το άλλο έρχονται τα χτυπήματα για την "Ελιά" και μάλιστα όχι πλέον από τους "κακούς" 58 αλλά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Η κατάσταση αυτή προκαλεί εμφανή αμηχανία στην Χαριλάου Τρικούπη που διαπιστώνει ότι ακόμη κι όσα στελέχη δεν μίλησαν στο παρελθόν, δηλαδή κατά την διαδικασία συγκρότησης της "Ελιάς" βρήκαν ευκαιρία μετά το "σνομπάρισμά" της από τον Γιώργο Παπανδρέου και τους "παπανδρεϊκούς" να την αμφισβητήσουν και να την λοιδορήσουν. 
Το τελευταίο κρούσμα  εκδηλώθηκε με δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού ο οποίος διαπίστωσε ότι όλη αυτή η ιστορία στερείται σοβαρότητας. 
Η δήλωση Κρεμαστινού προκάλεσε οργή στους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου που σχολίαζαν ότι "εάν δεν καταλάβουν όλοι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις άς αναλάβουν και τις ευθύνες τους". 
Πάντως, στην Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι οι αποστάσεις που πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου από την "Ελιά" επισημοποιώντας την ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο δημιουργούν στον πρώην πρωθυπουργό πρόσθετες ευθύνες. Όπως λένε στην περίπτωση που η "Ελιά" στις ευρωεκλογές δεν αποδώσει ...καρπούς τότε ένα τμήμα της ευθύνης θα αποδοθεί και στον Παπανδρέου επειδή υπονόμευσε προεκλογικά το εγχείρημα. 
Σήμερα συνεδριάζει η ομάδα των 11 για να συζητήσει για τα τελευταία δεδομένα αλλά και για το εάν τελικώς ο Γιώργος Πεταλωτής θα είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της "Ελιάς", καθώς η υποψηφιότητά του θα σημαίνει ότι οι "παπανδρεϊκοί"  έστω και με κρύα καρδιά θα ψηφίσουν δημοκρατική παράταξη. 
Αίσθηση προκαλεί η παραδοχή εκ μέρους του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα πως μετά τις ευρωεκλογές είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας. Η δήλωσή του φανερώνει και το κλίμα ανασφάλειας που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος παραμονές μιας καθοριστικής εκλογικής μάχης.  


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/331831/h-prwth-anoixth-amfisbhthsh-benizeloy-kai-h-giafka-twn-papandre-kwn#ixzz2vjdk3Xwk
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs