Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο ρόλος του Καραμανλή στις εκλογές

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σε Μαξίμου και Συγγρού για τις διπλές «γαλάζιες» υποψηφιότητες στον Δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατούν τόσο οι συνεργάτες του πρωθυπουργού όσο και υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη. 

Ειδικά στον πρώτο δήμο της χώρας υπάρχει ο κίνδυνος - στην περίπτωση που είναι μέχρι το τέλος υποψήφιοι ο Α. Σπηλιωτόπουλος και ο Ν. Κακλαμάνης – να μην καταφέρουν να μπουν στον δεύτερο γύρο καθώς «γαλάζιοι» ψηφοφόροι θα έχουν διασπαστεί. 

Γι αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση ακόμα και από τον Κ. Καραμανλή – εφ όσον του ζητηθεί – προκειμένου να αποχωρήσουν από την διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας και της περιφέρειας Θεσσαλονίκης οι «γαλάζιοι αντάρτες». Άλλωστε όπως έχει τονίσει κατ επανάληψη ο ίδιος στους συνεργάτες του, μοναδικός του στόχος είναι η ενότητα της παράταξης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά και ο Απόστολος Τζιτζικώστας διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και συναντώνται τακτικά μαζί του. Παράλληλα το ίδιο καλές σχέσεις έχει και με τον Ά. Σπηλιωτόπουλο που ήταν και ο εκπρόσωπος της ΝΔ με το που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Κώστας Καραμανλής. 

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε δεν θα είναι η πρώτη φόρα που ο πρώην πρωθυπουργός θα καλείτε να βάλει πλάτη και να παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη προκείμενου να κατευνάσει τις αντιδράσεις που υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ. 

Περιμένοντας τις δημοσκοπήσεις 

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Μαξίμου αναμένονται και οι πρώτες μετρήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. 

Εκεί θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις όπως και για το εάν θα ενταθούν οι πιέσεις προς τους «γαλάζιους» αντάρτες για να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους.

Οι υποψήφιοι σε Δ. Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδος 

Πολύ κοντά στο ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης είναι ο Στ. Καλαφάτης. Άλλωστε το όνομα του αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ ήταν από την πρώτη στιγμή στην κορυφή της «γαλάζιας» λίστας. 

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Α. Κατσανιώτη για την περιφέρεια Δ. Ελλάδος. Ο νυν γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας που κατάγεται από την Πάτρα ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι ότι θα είναι ο αντίπαλος του Απ. Κατσιφάρα. 


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=297912&catID=1
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs