Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νεκρή 25χρονη σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα Ίσθμια Κορινθίας



Μετά από ληστεία σε ταβέρνα στην παλαιά εθνική Αθηνών-Θηβών
Τελευταία ενημέρωση: 
Στο νοσοκομείο Κορίνθου εξέπνευσε η 25χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών στα Ίσθμια Κορινθίας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά από ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών το βράδυ της Παρασκευής. Σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των δραστών.
Φωτ.: EUROKINISSIΦωτ.: EUROKINISSIΣφαίρα στην πλάτη δέχθηκε η 25χρονη, ενώ διερχόταν με το αυτοκίνητό της στα Ίσθμια.  Η κοπέλα διέμενε στην Κόρινθο.
Πιθανολογείται ότι η σφαίρα ήταν από καλάσνικοφ αλλά έχει διαταχθεί νεκροτομή για να διευκρινιστεί εάν η 25χρονη πυροβολήθηκε από τους ληστές, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο γιατρούς του νοσοκομείου Κορίνθου.
Οι αρμόδιες αρχές θα πραγματοποιήσουν βαλλιστική εξέταση στη σφαίρα.  Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα χτυπήθηκε από καλάσνικοφ των κακοποιών. 
Ίσθμια Κορίνθου, το σημείο της συμπλοκής Φωτ.: EUROKINISSIΊσθμια Κορίνθου, το σημείο της συμπλοκής Φωτ.: EUROKINISSIΣτις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συμμετέχουν αστυνομικοί από όλη την Πελοπόννησο, δυνάμεις της ΕΚΑΜ και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών με ειδικούς σκύλους, καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. 
Οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι και φέρουν βαρύ οπλισμό. Επέβαιναν σε κλεμμένο τζιπ, μαύρου χρώματος, μετά τη ληστεία στην ταβέρνα.
 
Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο από τοπικό blog που δείχνει το σημείο της συμπλοκής στα Ίσθμια Κορινθίας και πλάνα από το αυτοκίνητο του θύματος.
 
Το χρονικό 
Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών. Με την απειλή των όπλων, άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του, μαύρο τζιπ, με το οποίο διέφυγαν.
Φωτ.: EUROKINISSIΦωτ.: EUROKINISSIΑστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ανταλλάσσονταν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα  να τραυματιστεί θανάσιμα η 25χρονη, η οποία διερχόταν με το αυτοκίνητό της στα Ίσθμια γύρω στις 11:30 το βράδυ.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs