Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Εκπλήξεις ετοιμάζει η ΝΔ με το Ζάππειο ΙΙ


Το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας φιλοδοξεί να αιφνιδιάσει ευχάριστα όχι μόνο την αγορά αλλά και την...κυβέρνηση

Picture 0 for Εκπλήξεις ετοιμάζει η ΝΔ με το Ζάππειο ΙΙ
Ένα οικονομικό πρόγραμμα, το λεγόμενο Ζάππειο ΙΙ, με το οποίο φιλοδοξεί να αιφνιδιάσει ευχάριστα την αγορά προετοιμάζει αυτόν τον καιρό η Νέα Δημοκρατία. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος της Συγγρού. Προς το παρόν, λεπτομέρειες αναφορικά με το ακριβές του περιεχόμενο, δεν έχουν διαρρεύσει. Ωστόσο, πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο κομμάτι της ελάφρυνσης των βαρών των επιχειρήσεων, προκειμένου να πάρει βαθιά ανάσα η ασθμαίνουσα αγορά. Οι προτάσεις της ΝΔ, που θα παρουσιαστούν στο Ζάππειο Μέγαρο στις 9 Μαΐου,  αναμένεται ότι θα περιλαμβάνουν σημαντική μείωση των φορολογικών συντελεστών και ισχυρά κίνητρα για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Επίσης, ανάλογη βαρύτητα θα δοθεί και στο κομμάτι των αποκρατικοποιήσεων. Εν αντιθέσει με ό,τι πιστεύεται, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προτίθεται να σταθεί εμπόδιο στις μεγάλες αλλαγές ως προς το μέλλον των ΔΕΚΟ και της λειτουργίας τους. Δηλαδή, αυτό το οποίο θα προσπαθήσει να «περάσει» προς τα έξω η ΝΔ, είναι ότι προτίθεται να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση και δεν θα επενδύσει στο «κύμα» των ημερών που θέλει την κυβέρνηση να βάλλεται από συνδικάτα και εργαζόμενους που δεν θέλουν να αλλάξει το σημερινό εργασιακό «status quo». Αντιθέτως, θα επιχειρήσει να πάει κι ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά είναι άγνωστο πού ακριβώς θα φτάσει.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs