Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε πριν λίγο ο Θ. Πάγκαλος - Στη θέση του ο Κ. Λαλιώτης;




Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπέβαλε πριν από λίγο ο Θ. Πάγκαλος αφήνοντας με δήλωσή του αιχμές για το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. 
Στην δήλωση της παραίτησης του ο κ. Πάγκαλος αναφέρει συγκεκριμένα "ότι η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί καθημερινά στην εξαθλίωση τον Έλληνα πολίτη και τη χώρα σε βέβαιη χρεοκοπία. 
Κατηγορεί ακόμα την κυβέρνηση στην οποία πριν λίγο συμμετείχε ότι "ξεπουλάει τα τιμαλφή  της πατρίδας έναντι πινακίου φακής". 
Ο κ. Πάγκαλος προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα επισημαίνει "τραγικά λάθη στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής που θα οδηγήσουν μα μαθηματική ακρίβεια σε νέες εθνικές απώλειες" !!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός εξοργισμένος, αφού έκανε δεκτή την παραίτηση, έδωσε εντολή στον Πεταλωτή να κάνει δηλώσεις σε σκληρή γλώσσα, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες Πάγκαλου. 
Απ΄το περιβάλλον του Μαξίμου τέλος διέρρευσε τεχνηέντως ότι ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον  Κώστα Λαλιώτη βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα ήθελε να αντικαταστήσει τον Θ. Πάγκαλο.
Η συνέχεια αναμένεται  με μεγάλο ενδιαφέρον !
Bookmark and Share

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα και σε σένα φίλε, καλό μήνα σε όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Makari na efeyge sta alh8eia...o an8rwpos aytos pianei xrysafi kai ginetai...kati poly eyteles,pou kwlyomai na onomatisw,logw eyprepeias.Den kanei oute gia anaplhrwths an8ypoparedros stous Katw Traxanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs