Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Σύμβουλος αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης χωρίς...γραφεία! Μια αποκαλυπτική βόλτα στο Λονδίνο


leatherlane5
Πριν μερικές εβδομάδες ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την επιλογή μιας "εταιρείας-φάντασμα" που αναλαμβάνει χρέη συμβούλου αποκρατικοποιήσεων. Μετά από δημοσιογραφική έρευνα και επερωτήσεις στην Βουλή αποκαλύφηκε ότι η εταιρεία CC&C Advisors LTD με έδρα το Λονδίνο είναι νεοσύστατη, με μετοχικό κεφάλαιο 1 (!) λίρα και με έναν εργαζόμενο που εκτελεί χρέη διευθυντή. Πρόκειται για τον 31χρονο Christopher J. Uregian, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κηφισιά και έχει έχει εργαστεί ως σύμβουλος στη Διεύθυνση Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και ως βοηθός του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας. Επίσης έχει εργαστεί και στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Ένας Έλληνας του Λονδίνου πήγε μια βόλτα στα κεντρικά γραφεία της CC&C Advisors LTD. Leather Lane 100.
leatherlane2
leatherlane3
leatherlane4
Αυτό είναι το κτίριο όπου υποτίθεται ότι στεγάζονται τα γραφεία της CC&C Advisors LTD.
leatherlane5
Άποψη του πρώτου ορόφου όπου υποτίθεται ότι στεγάζεται η επιχείρηση
Όπως αναφέρει, κανένα κουδούνι δεν έγραφε την επωνυμία της εταιρείας. Χτύπησα, γράφει, το appartment 1, που είναι δηλωμένο ως έδρα, και η κυρία που μου απάντησε μου είπε ότι δεν υπάρχει εταιρία με τέτοιο όνομα. Έτσι, πήγα απέναντι και έφαγα ένα σαντουιτσάκι..., σημειώνει με χιούμορ.
Το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του, δεν αρνείται ότι προσέλαβε την εν λόγω ανύπαρκτη εταιρία, συνεχίζει όμως την ανακοίνωση: «Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες...». Υπονοεί δηλαδή ότι ολόκληρη η εταιρία είναι ένα στέλεχος. Με μεγάλη σοβαρότητα ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις...

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs