Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ένα σχόλιο - δυναμίτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο


Σημ. "Παρέμβασης": Το σχόλιο που ακολουθεί το έκανε ανώνυμα αναγνώστης μας στην ανάρτηση με τίτλο “Πόλεμος” Άκη και Real News… μέχρι το τέλος. Το δημοσιεύουμε γιατί απ' όσα αναφέρονται στο σχόλιο, είναι προφανές ότι ο σχολιογράφος, υπήρξε κάποια στιγμή στενός συνεργάτης του Άκη ή τουλάχιστον βρισκόταν στο άμεσο περιβάλλον του και είναι σε θέση να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις. Διαβάστε το σχόλιο και θα καταλάβετε.


"A ρε Μπρούμελ που όταν σου έδειχνα το δρόμο της αρετής, όχι της κόρης σου,αλλά του καλού σοσιαλιστή, εσύ, ο Μπέλτσιος σου, ο Μαγκούφης σου, ο Ταυλαρίδης σου, ο Αγγελόπουλός σου, ο Συμεών σου, ο Μαμέλης σου και αργότερα ο Αγραφιώτης σου, ο Μωραϊτης σου, ο Χωραφάς σου και πολλά άλλα τέτοια φυντάνια σε έσπρωχναν στο δρόμο της ληστείας, συμβουλέυοντάς σε ή σιωπώντας, κι εμένα προσπαθούσαν με τις ευλογίες σου να με διαγράψουν.Τώρα χωρίς εξουσία κατάντησες ένα θλιβερό ανθρωπάκι, αυτό που στην ουσία ήσουν πάντα και προσπαθούσες να φανείς άνθρωπος τεσσάρων εποχών... κρεμώντας ένα ολόκληρο λαό στο τσιγκέλι του ΔΝΤ και στο βρακί της Μέρκελ...και μιά ιδεολογία από τα αχαμνά του κάθε φασίστα.Γελοίε ε γελοίε !Να πας φυλακή και να σαπίσεις εσύ και όλοι οι συνεργάτες σου."

_________________________________________________________________________________ 
Bookmark and Share

2 σχόλια:

  1. Ξέχασε ο φίλος ακόμα δύο κολλητά λαμόγια του Άκη:Το Γ.Σμπώκο και τον Παύλο Νικολαΐδη.
    Για τον Τσοχατζόπουλο έχω να θυμίσω τα εξής:
    Ο Γεώργιος Παπανδρέου πέθανε την 1/1/1968, έμενε στο Καστρί στο ερείπιο της «βίλας» Γαλήνη, χρεωμένος στον μπακάλη της Νέας Ερυθραίας. Απλά, χωρίς μεγαλεία.
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου έμενε (πριν τη μεγαλομανή Δήμητρα που συνεχίζει να τον εξευτελίζει), στο λυόμενο παράπηγμα στον κήπο στο Καστρί . Απλά, χωρίς μεγαλεία.
    Το λαμόγιο ο Τσοχατζόπουλος, από ποιον διδάχθηκε όλες αυτές τις βρωμιές;
    Αντί να κρύβεται που ξεφτίλισε μια ολόκληρη παράταξη, έχει το θράσος να κάνει και μηνύσεις;
    Εάν του έχει μείνει ίχνος τσίπας, θα πρέπει να ζητήσει εγγράφως συγγνώμη και να αυτοκτονήσει…
    Πρόδωσε τους αγώνες ενός ανιδιοτελούς λαού.
    Ο γνωστός προδότης ο Ιούδας,είναι γνωστό τί έκανε!
    Απελθών απήγξατο !!!Εάν του έχει μείνει ίχνος τσίπας, θα πρέπει να ζητήσει εγγράφως συγγνώμη και να αυτοκτονήσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό θέμα εἶναι ὅτι φυλακή δέν πάει.... Δέ ζητάω τίποτε ἄλλο παρά δικαιοσύνη, ἀλλά, κατά τήν Ἐλύτιο ρήση, ὁ τῆς δικαιοσύνης ἥλιος εἶναι νοητός, τόσο νοητός σ᾽αὐτή τηή χώρα πού καταντάει φαντασίωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs