Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

“Πόλεμος” Άκη και Real News… μέχρι το τέλος


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


«Μέχρι το τέλος» διατείνονται πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι θα πάει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ την κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη, υπέβαλε σήμερα αγωγή κατά της εταιρείας «Real Media» και του εκδότη της «Real News» Νίκου Χατζηνικολάου, για όσα έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα από την εφημερίδα, για την εμπλοκή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες, ενώ έχει ζητήσει από τους νομικούς συμβούλους του να οδηγήσουν στο ακροατήριο την υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι έχει πληγεί η προσωπικότητά του και η φήμη του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον άλλοτε στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η διαδήλωση που διοργανώθηκε πρόσφατα έξω από το σπίτι του, μιας και το περιβάλλον του θεωρεί ότι υπήρξε αποτέλεσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του, δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, και να συνεχίσει το «σφυροκόπημα» του Άκη Τσοχατζόπουλου, δημοσιοποιώντας στοιχεία, τόσο στη «Real News», όσο και από το ραδιόφωνο.

Bookmark and Share

3 σχόλια:

  1. A ρε Μπρούμελ που όταν σου έδειχνα το δρόμο της αρετής, όχι της κόρης σου,αλλά του καλού σοσιαλιστή, εσύ, ο Μπέλτσιος σου, ο Μαγκούφης σου, ο Ταυλαρίδης σου, ο Αγγελόπουλός σου, ο Συμεών σου, ο Μαμέλης σου και αργότερα ο Αγραφιώτης σου, ο Μωραϊτης σου, ο Χωραφάς σου και πολλά άλλα τέτοια φυντάνια σε έσπρωχναν στο δρόμο της ληστίας, συμβουλέυοντάς σε ή σιωπώντας, κι εμένα προσπαθούσαν με τις ευλογίες σου να με διαγράψουν.
    Τώρα χωρίς εξουσία κατάντησες ένα θλιβερό ανθρωπάκι, αυτό που στην ουσία ήσουν πάντα και προσπαθούσες να φανείς άνθρωπος τεσσάρων εποχών... κρεμώντας ένα ολόκληρο λαό στο τσιγκέλι του ΔΝΤ και στο βρακί της Μέρκελ...
    και μιά ιδεολογία από τα αχαμνά του κάθε φασίστα.
    Γελοίε ε γελοίε
    Να πας φυλακή και να σαπίσεις εσύ και όλοι οι συνεργάτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να έρθετε, αν έχετε την καλοσύνη σε επαφή μαζί μας στέλνοντας e mail εδώ:
    parembasis_blogspot@yahoo.gr
    parembasis.blogspot@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου φίλε,
    μην κολλάς στον Τσοχατζόπουλο και στο πολιτικό σκυλολόϊ, γιατί όλοι τους, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, τσαχατζοπουλιζουν, ως αχυράνθρωποι της ολιγαρχίας, των "προστατών" και του κεφαλαίου, διαφορετικά δεν μπαίνουν στα ψηφοδέλτια, αλλά κι΄αν μπουν δεν βγαίνουν βουλευτές χωρίς το μαύρο πολιτικό χρήμα και την υποστήριξη της A.E. του "Αμπάσαντορ", των ΜΜΕ, των ΜΥ , των Στοών , των "Λεσχών", των 'Άνθιμων" και των ΠΕ.
    Ξέρεις εσύ κανένα που είναι καλύτερος από τον Τσοχατζόπουλο; Εδώ φέρεται ο Μισέλ να εισέπρατε ακόμα και ΕΚΑΣ.Φαντάζεσαι δηλαδή με τι υποκείμενα έχουμε να κάνουμε.
    Απλά ο Μπρούμελ ως κομπλεξικό άτομο ξέπεσε σε χυδαίο επιδειξία
    Ο εχθρός της κοινωνίας είναι ο καπιταλισμός και η κοινωνία πέρα από το να φτύνει τους τσοχατζοπουλαίους πολιτικούς δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται από το βασικό στόχο της ανατροπής του καπιταλισμού, αν θέλει να βρει την υγειά της.
    Κι' αυτό δεν θα ργήσει να συμβεί.
    Δεν είναι μακριά η μέρα που η πλατεία συντάγματος θα γίνει πλατεία Ταχρίρ κατά την οποία η οργή της κοινωνίας θα σαρώσει τον καπιταλισμό, το κομματικό σύστημα, τις δυνάμεις καταστολής, τον πολιτικαντισμό, τις συντεχνίες, τους ποικιλώνυμους 'αξιωματούχους', θα κάψει όλα τα υποθηκοφυλακεία και θα ανακηρύξει την ΑΜΕΣΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, χωρίς αφεντικά και δούλους.
    Αν τότε θα είσαι εκεί θα τα πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs