Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η προκλητική σύζυγος του προέδρου της Βουλής


sally_span
Σάλος ξέσπασε στην Βρετανία με τις προκλητικές φωτογραφίες της συζύγου του προέδρου της Βουλής. Η Σάλι Μπέρκοου, φωτογραφίστηκε φορώντας μόνο ένα  λευκό σεντόνι σε δωμάτιο ξενοδοχείου με φόντο την Βουλή των Κοινοτήτων και το Μπιγκ Μπεν!
"Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω πόσο σέξι είναι να ζω κάτω από το Μπιγκ Μπεν και να ακούω τους χτύπους του ρολογιού", δήλωσε η 41χρονη Μπέρκοου στην Evening Standard.
H σύζυγος του προέδρου της Βουλής υποστηρίζει, χωρίς ίχνος ταπεινοφροσύνης, ότι θεωρείται "ηΚάρλα Μπρούνι της βρετανικής πολιτικής σκηνής" και τονίζει ότι η πολιτική είναι "αφροδισιακό".
Συμπληρώνει ότι πότε που ο σύζυγος της ανέλαβε την προεδρία της Βουλής των Κοινοτήτων τόσο αυτός όσο και η ίδια έχουν "μεγαλύτερη απήχηση στο αντίθετο φύλο".
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η δημοσίευση των φωτογραφιών εξόργισε πολλούς πολιτικούς. Ένα μέλος της κυβέρνησης που δεν κατανομάζεται στο ρεπορτάζ είπε ότι η κυρία Μπέρκοου "είναι εκτός ελέγχου". Άλλα κυβερνητικά στελέχη ζητούν την παραίτηση του συζύγου της από την θέση του προέδρου της Βουλής.
Sally_Bercow3
Το ζεύγος Μπέρκοου έξω από την Βουλή

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs