Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Το Μαξίμου «σέντραρε» τη Λούκα



Τη Λούκα Κατσέλη «δείχνει» από το απόγευμα το Μέγαρο Μαξίμου, αφήνοντας να πλανώνται σκιές πάνω από την Υπουργό Εργασίας, και την τακτική που ακολούθησε στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, για τις κλαδικές και τις επιχειρησιακές συμβάσεις.
Όπως αποδείχτηκε… καμία διαπραγμάτευση δεν έγινε επί της ουσίας, καθώς η τρόικα είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις, παρά μονάχα… βήματα σημειωτόν. Παρόλαυτά, η Λούκα Κατσέλη άφησε όλο το προηγούμενο διάστημα να διακινείται η ελπίδα μεταξύ των εργαζομένων, με αποτέλεσμα στο Μέγαρο Μαξίμου να ανησυχούν ότι θα καταβάλλουν πλέον βαρύ τίμημα, σε επίπεδο επικοινωνίας.
Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί, σε συζητήσεις τους με δημοσιογράφους, ότι η επιμονή της Υπουργού Εργασίας ανάγκασε και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να εμπλακεί στη διαπραγμάτευση, συζητώντας το θέμα με τον Όλι Ρεν. Με αποτέλεσμα, να «τσαλακωθεί» το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς φάνηκε ότι και ο Πρωθυπουργός έγινε μέρος του προβλήματος, και χρεώθηκε μέρος της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Λούκα Κατσέλη πήρε πάνω της και τις ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου, το βράδυ. Κανένας συνάδελφός της δεν βρέθηκε δίπλα της, και η ίδια αφέθηκε μόνη να απαντάει στον “βομβαρισμό” ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

http://www.statesmen.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs