Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές»


Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και στα όσα είπε στη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι της Πέμπτης, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς. 

Μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του λεκανοπεδίου Αττικής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «αδιανόητα» τα όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι «τα spreads ανέβηκαν από τις 130 μονάδες στις 1000 επί ΠΑΣΟΚ». 

«Γιατί μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως κάποιος έπρεπε να πει στον Γιώργο Παπανδρέου πως ο λόγος που βρίσκονται σήμερα τα spreads σε αυτά τα επίπεδα είναι ότι αμφισβητείται η οικονομική πολιτική που ακολουθεί. 

Όσον αφορά τη δέσμευση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε πως δεν έχει αντίρρηση, ζήτησε όμως η έρευνα να ξεκινήσει από το 1981. «Δεν θα βάλουμε χρονικό συρματόπλεγμα. Δεν ιδρύθηκε η Ελλάδα το 2004, ούτε τελείωσε το 2009. Υπήρχε και πριν και μετά Ελλάδα», τόνισε ο κ. Σαμαράς. 

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς εξεταστικές επιτροπές, καθώς, όπως, είπε, «χρειάζεται ένα μόνιμο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης». 

Συστράτευση και στήριξη 

Συστράτευση όλων των στελεχών, ενότητα και εξωστρέφεια ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και πολιτευτές του λεκανοπεδίου Αττικής σε σύσκεψη που πραγματοποιείται στη Ρηγίλλης για τη στήριξη του Βασίλη Κικίλια. 

«Θα ήταν αδιανόητο ο καθένας από μας να μη δίνει το παρών» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας τη δύσκολη κατάσταση που ζουν οι πολίτες. «Είναι απόφαση συνείδησης για τον καθένα να δώσει τη μάχη στις δύσκολες αυτές ώρες» τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος χαρακτήρισε επιλογή νίκης και ανανέωσης τη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου για την περιφέρεια Αττικής. 

Τον υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής θα πλαισιώσουν μεταξύ άλλων για τη θέση των αντιπεριφερειαρχών ο κ. Γιάννης Μανώλης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών κ. Νότης Μηταράκης και η δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή. 


skai.gr Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs