Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ποιος προηγείται στην Στερεά (Νο3)


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η αρθρογραφία που αφορά τις πιθανότητες και τα προγνωστικά για το ποιο κόμμα θα πάρει, ποιες περιφέρειες.
Ας δούμε τι έγραψαν τα κυριακάτικα φύλλα για τις περιφερειακές εκλογές κι ειδικότερα για τη μάχη της Στερεάς που μας ενδιαφέρει. 



To "ΕΘΝΟΣ" λέει ότι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ  το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα . Γράφει ειδικότερα ο Γιάννης Σαραντάκος στο ρεπορτάζ του:


"Ο Κλέαρχος Περγαντάς κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα που αρχικά έδινε προβάδισμα στον «γαλάζιο» υποψήφιο κ. Χειμάρα. Σε τελευταία γκάλοπ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ προηγείται, αν και οριακά"


Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» εκτιμά πως θα παίξει σημαντικό ρόλο η υπεροπλία του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Γράφει ο συντάκτης του "Θέματος"


 «Στη Στερεά Ελλάδα φαίνεται πως η υπεροπλία του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια γέρνει την πλάστιγγα σε βάρος του Αθανάσιου Χειμάρα»

 Τέλος το  ΒΗΜΑ της Κυριακής θεωρεί πως  το ΠΑΣΟΚ το παλεύει ακόμα για τη Στερεά και θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Πιο συγκεκριμένα:

"Κατά τα άλλα, η αγωνία του εκλογικού επιτελείου του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς οι δημοσκοπήσεις που έχει στην κατοχή του βεβαιώνουν ότι έχει ήδη διασφαλίσει τις περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου, Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης και Πελοποννήσου (παρ΄ ότι την τελευταία εβδομάδα τα κομματικά στελέχη του ΠαΣοΚ κρατούν μεγαλύτερες αποστάσεις από την υποψηφιότητα Τατούλη), ενώ μπορεί ακόμη να ελπίζει σε νίκη για τις περιφέρειες Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας. "
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs