Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχείς παλινωδίες με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία - Ακυρώνεται η υποψηφιότητα Οικονόμου;



Tελικά αυτό δεν είναι υποψηφιότητα είναι το γεφύρι της Άρτας ! Για το Δήμο Λαμίας μιλάω που απ'ότι διαβάσαμε στην Ημέρα κι όπως ενημερωνόμαστε απ'τις πηγές μας θα ξανασυναντηθούν με τον Καχριμάκη σήμερα οι βουλευτές του νομού για να διαβουλευθούν περί του θέματος.
Παρούσα θα είναι φυσικά και η κ. Οικονόμου που δέχτηκε να παίξει την Ιφιγένεια για να φύγει το καράβι (να ανακοινωθεί επιτέλους η υποψηφιότητα) αν και γνωρίζει εκ προοιμίου ότι είναι χαμένη.
Παρών και ο Σπύρος Σουρτζής που επιθυμεί κατά τις πληροφορίες να κατέβει κι εκείνος υποψήφιος. Κι εκεί που δεν μπορούσαν να βρουν υποψήφιο τώρα δεν ξέρουν ποιον να βάλουν.
Για να σοβαρευτούμε. Αυτή η δυστοκία στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μόνο κακό κάνει στο ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά δίνεται η  εντύπωση στον κόσμο ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φοβούνται την αναμέτρηση και την  ήττα από τον Κοτρωνιά. Η καθυστέρηση που σημειώνεται όμως χειροτερεύει την κατάσταση. Κι αν πριν η ήττα θεωρείτο σίγουρη εκφράζονται φόβοι ότι αυτή η καθυστέρηση θα μετατρέψει την ήττα σε πανωλεθρία.


Bookmark and Share

1 σχόλιο:

  1. Για όσους δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο Σπ. Σουρτζής:
    Ο κ. Σουρτζής είναι μεγαλοεργολάβος Δημοσίων Έργων που χρόνια τώρα παίρνει Δημόσια Έργα της ΔΕΗ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
    Η εταιρία του λέγεται ΣΧΣ ΑΤΕΕ, (αυτή που κατασκευάζει το έργο Παράκαμψη Κάτω Τιθορέας) και συνδέεται με στενές σχέσεις με την Περιφέρεια, σε πολιτικό και διευθυντικό επίπεδο και με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που δημιουργεί στο κόμμα πολλά προβλήματα όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές. Αυτά για τον υπερκομματικό κ. Σουρτζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs