Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Bloomberg: Τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group για την Ελλάδα την Τετάρτη


Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group την Τετάρτη όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Τι αναμένεται να συζητηθεί μετά τη χθεσινή συνάντηση στο Βερολίνο Τσίπρα-Μέρκελ
Το πρακτορείο Bloomberg αναμεταδίδει πως το Euro Working Group συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη για τη χώρα μας.
Τα μέλη της ομάδας τεχνοκρατών που προετοιμάζει το Εurogroup θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με επίκεντρο την Ελλάδα πριν το Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ή τη Δευτέρα.
Στο μικροσκόπιο θα τεθεί το πακέτο των μεταρρυθμίσεων που θα προωθήσει η Ελλάδα καθώς και το ζήτημα της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών εν αναμονή της αποστολής της ολοκληρωμένης λίστας από την Αθήνα.
Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς έκανε λόγο σε δηλώσεις του στο διεθνές πρακτορείο Reuters για συμφωνία εντός της εβδομάδας για το ελληνικό ζήτημα.
Η συμφωνία, όπως είπε, θα σταθεί ικανή να ανοίξει τις κάνουλες ρευστότητας για την αντιμετώπιση του άμεσου χρηματοδοτικού προβλήματος της χώρας.
Χθες άλλωστε η Άνγκελα Μέρκελ στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα παρέπεμψε για συγκεκριμένες αποφάσεις για το μεταρρυθμιστικό πακέτο της Ελλάδας στο Eurogroup καθώς όπως σημείωσε, "η Γερμανία δεν είναι παρά μόνο μία από τις 19 χώρες της Ευρωζώνης και δεν λαμβάνει μόνη της αποφάσεις".

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs