Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η εισαγγελέας καλεί τον Βενιζέλο να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ

Τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προτείνει μεταξύ άλλων ως μάρτυρα η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Η  Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου κρίνει σκόπιμο να καταθέσουν επίσης ο Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, πρώην στέλεχος του ΣΔΟΕ, ο Χρήστος Αθανασίου και η Σμαράγδα Πιτένη, αναπληρώτρια διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του υπουργείου Οικονομικών που ταξίδεψε ως το Παρίσι για να παραλάβει το δεύτερο cd με τη λίστα Λαγκάρντ. 
Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης να ζητηθούν από το υπουργείο Οικονομικών, το ΣΔΟΕ και το ΠΑΣΟΚ τους κωδικούς πρόσβασης όλων όσοι υπηρέτησαν στα γραφεία των υπουργών. 
Αυτή την ώρα, το δικαστήριο συσκέπτεται, ώστε να αποφασίσει αν και ποιοι θα κληθούν από τους παραπάνω να καταθέσουν ως μάρτυρες.
Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ανακοινώθηκε ότι έφτασε στα χέρια του προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου, Νικόλαου Πάσσουανώνυμη επιστολή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Πάσσος αναφερόμενος στην επιστολή τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι παράγοντες της δικής μπορούν να λάβουν αντίγραφο, και αν κρίνουν ότι εμπεριέχει κάποιο ενδιαφέρον στοιχείο, να προταθεί ως αναγνωστέο έγγραφο στη δίκη.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs