Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κτήριο κατέρρευσε στη Νέα Υόρκη




 
Sighkl0ne
Δείτε τα πλάνα.
Ένα κτήριο πέντε οροφών με 26 διαμερίσματα τυλίχθηκε στις φλόγες και κατέρρευσε στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης λίγο μετά τις 3 μ.μ. τοπική ώρα, πιθανότατα μετά από διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι, τρεις από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Ζωντανά πλάνα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψαν φλόγες να ξεπηδούν από το κτήριο και πυκνό καπνό να έχει καλύψει την περιοχή, ενώ διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και δύο πυροσβέστες.
Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, επικαλούμενος μαρτυρίες κατοίκων, ανέφερε ότι προηγήθηκε μία μεγάλη έκρηξη στο σημείο.
Τέσσερα παρακείμενα κτήρια επίσης υπέστησαν ζημιές, ένα από τα οποία κατέρρευσε μερικώς, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάζιο.
Περισσότεροι από 100 διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, το οποίο βρίσκεται επί της Second Avenue and East 7th Street στο Μανχάταν σύμφωνα με τις αρχές.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στο ισόγειο βρισκόταν ένα εστιατόριο, ενώ η προμήθεια φυσικού αεριού διεκόπη στα γειτονικά κτήρια, για προληπτικούς λόγους.
«Ακούσαμε έναν ισχυρό κρότο, κατόπιν τρεις ή τέσσερις άνθρωποι έπεσαν στον δρόμο», είπε ο Σαμίμ Νουρ, ένας ταμίας σε εστιατόριο που απέχει περίπου ένα τετράγωνο από το σημείο. «Κόσμος έτρεχε ουρλιάζοντας», συνέχισε. «Μια τεράστια πυρκαγιά μαινόταν στην ταράτσα του κτηρίου και έβγαινε μαύρος καπνός».
Ένας ακόμη μάρτυρας, ο 28χρονος Μπεν Μάκινον, ανέφερε ότι η έκρηξη πιθανότατα έγινε στο ισόγειο του κτηρίου.
Την περασμένη χρονιά, μια έκρηξη που οφειλόταν σε διαρροή αερίου στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους στη συνοικία Χάρλεμ της Νέας Υόρκης
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters, http://www.naftemporiki.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs