Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σοβαρή εμπλοκή στο Eurogroup - Υπαναχώρηση των Ευρωπαίων καταγγέλλει η κυβέρνηση

Κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για κείμενο που παρουσιάστηκε στο Eurogroup το οποίο αποτελεί υπαναχώρηση από τη συμφωνία Ντάισελμπλουμ - Τσίπρα. Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σήμερα, ξεκαθαρίζουν. Παράλογη η επιμονή ορισμένων για το μνημόνιο. Τι είπαν οι ΥΠΟΙΚ πριν τη συνάντηση.
Σοβαρή εμπλοκή στο Eurogroup-Υπαναχώρηση των Ευρωπαίων καταγγέλλει η κυβέρνηση
Με τη συνάντηση σε εξέλιξη, τα μαντάτα από το Μαξίμου είναι αρνητικά καθώς γίνεται λόγος για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στο Eurogroup παρουσιάστηκε ως βάση συζήτησης ένα κείμενο που αποτελεί ριζική υπαναχώρηση από την κοινή ανακοίνωση του κ. Ντάισελμπλουμ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη Πέμπτη.
Η επιμονή ορισμένων κύκλων να εφαρμόσει η νέα ελληνική κυβέρνηση το Μνημόνιο είναι παράλογη και μη αποδεκτή, λένε οι ίδιες πηγές. «Η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος «έφυγε» από το τραπέζι στη Σύνοδο Κορυφής. Όσοι την επαναφέρουν χάνουν το χρόνο τους. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σήμερα».
Νωρίτερα, στις δηλώσεις τους προσερχόμενοι στη διαπραγμάτευση οι ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών τόνισαν την ανάγκη να ζητήσει η Αθήνα παράταση του προγράμματος, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για διαπραγματεύσεις.  
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs