Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Εφυγαν Βιζερ- Κοστελο -Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο ενόψει Eurogroup

 Εφυγαν Βιζερ- Κοστελο -Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο ενόψει Eurogroup
Στην έδρα τους, στις Βρυξέλλες, επέστρεψαν ο Τ. Βιζερ και ο Ν. Κοστελο μετά από το ταξίδι αστραπή στην Αθήνα και πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Eurogroup της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν, η συνάντηση που είχαν με το οικονομικό επιτελείο ο επικεφαλής του Euroworking Group και ο επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκης Επιτροπής στην Τροϊκα, ήταν σε καλό κλίμα, με στόχο να βοηθήσουν στην επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης.
Η αιφνιδιαστική έλευση των δυο αξιωματούχων έγινε πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και όπως όλα δείχνουν είχε να κάνει με την κοστολόγηση του σχεδίου που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες.
Οι ίδιες πηγές απο την Κομισιόν ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν τις πληροφορίες που αναφέρουν οτι ο Ζ.Κ. Γιουνκερ ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να γεφυρώσει τις διάφορες μεταξύ της Αθήνας και του Βερολίνου.
Η συνάντηση που είχαν με το οικονομικό επιτελείο ο επικεφαλής του Euroworking Group και ο επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Τρόικα, ήταν σε καλό κλίμα, με στόχο να βοηθήσουν στην επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης.



Πηγή: iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/190710/efygan-vizer-kostelo-oloklirothikan-oi-synantiseis-me-oikonomiko-epiteleio-enopsei#ixzz3RES78iUt
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs