Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή ζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ


Η έντονη κριτική που άσκησε ο Μανώλης Γλέζος στις επιλογές της κυβέρνησης για τη συμφωνία με το Eurogroup άνοιξε τον "ασκό του αιόλου" στην Κουμουνδούρου
Στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με επιστολή τους προς τον Γραμματέα Δημήτρη Βίτσα, πριν η συμφωνία με τους δανειστές έρθει να ψηφιστεί στην Βουλή.
Μετά τον Οικονομολόγο και βουλευτή του κόμματος Κώστα Λαπαβίτσα χθες και η πρώην βουλευτής και μέλος της Αριστερής Πτέρυγας Μαρία Μπόλαρη άσκησε κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επιλογές του.
Η πρώτη επιλαχούσα στην Α' Αθήνας ζητούσε η κυβέρνηση έστω και στο και πέντε να επαναφέρει στο τραπέζι τις πραγματικές κόκκινες γραμμές, με τις οποίες εκλέχτηκε στην εξουσία.
Την ίδια στιγμή τον Μίκη Θεοδωράκη θα επισκεφτεί σήμερα στις 10.30 το πρωί, ο πρωθυπουργός στο σπίτι του στην Πλάκα, στον απόηχο της παρέμβασης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «να καταργήσει άμεσα όλα τα μέτρα των Μνημονίων ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας».
Καθησυχαστική, πάντως εμφανίζεται η πλευρά της πλειοψηφίας υποστηρίζοντας πως πολύ γρήγορα μέσα και από τα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή θα γίνει φανερό πως η εποχή του μνημονίου και των πολιτικών της λιτότητας είναι παρελθόν.
Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να συνέλθει το Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ή και η Πολιτική Γραμματεία, ενώ εξετάζεται και η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs