Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η συνάντηση του Μίκη με τον πρωθυπουργό

Με τον Μίκη Θεοδωράκη θα συναντηθεί σήμερα, στις 10.30 το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας, στο σπίτι του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη, στην περιοχή του Φιλοπάππου.

Σε συνέχεια της ανταλλαγής επιστολών μεταξύ των δύο ανδρών, ο πρωθυπουργός είχε, χθες, τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγάλο μουσουργό, προκειμένου, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, να τον συγχαρεί για το άρθρο του αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις.


Μίκης: Αλέξη, πες «Όχι» στο «Nein» του Σόιμπλε
Στον απόηχο του κειμένου-παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου, ο Μίκης Θεοδωράκης δημοσίευσε, το βράδυ της Κυριακής, στην προσωπική ιστοσελίδα του, άρθρο για τις ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη στάση της Γερμανίας.

Σε αυτό, ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης παρομοιάζει την Αριστερά σαν ένα «άτυχο έντομο που από λάθος πέφτει στα δίχτυα της αράχνης ανήμπορο να αντιδράσει και να σωθεί» και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να εναντιωθεί στην Ε.Ε., να πει «Όχι» στο «Nein» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και να καταργήσει άμεσα «όλα τα μέτρα των Μνημονίων ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας».

«Να βρουν οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ τη δύναμη να πουν έστω και τώρα “ΟΧΙ” στο “ΝΕΙΝ” του Σόιμπλε και να οχυρωθούν στην εθνική νομιμότητα που τους προσφέρει η πλειοψηφία στη Βουλή και να στραφούν αποφασιστικά στον Λαό και στον Εθνικό μας Πλούτο», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει όμως, για να ξεκινήσουν αποφασιστικά, να καταργήσουν άμεσα όλα τα μέτρα των Μνημονίων ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, για την οποία δεν άκουσα ως τώρα να γίνεται λόγος» επισημαίνει ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα υπογραμμίζει: 
«Αγαπητέ Αλέξη, μου έγραψες πριν από λίγες μέρες ότι είστε έτοιμοι να ματώσετε. Με τα μέτρα που σου προτείνω, δεν πρόκειται να ματώσετε ούτε εσείς ούτε ο Λαός μας».

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=395235&catID=1

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs