Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Παππάς: Η επιστολή δεν θα αλλάξει, ή θα γίνει δεκτό το αίτημα ή όχι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Κατηγορηματικός ότι το κείμενο της επιστολής για την εξάμηνη επέκτασης της σύμβασης δεν θα αλλάξει εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι έαν δεν επέλθει συμφωνία θα δοθεί πολιτική λύση στη Σύνοδο Κορυφής.

Παππάς: Η επιστολή δεν θα αλλάξει, ή θα γίνει δεκτό το αίτημα ή όχι
«Η επιστολή δεν θα αλλάξει! Έχει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. 'Η θα γίνει ή δεν θα γίνει. Δεν υπάρχουν λύσεις κάπου περίπου στη μέση. Είναι η ωρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης» δήλωσε ο κ. Παππάς, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά fm».

«Τα πράγματα είναι σε ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει εάν επιθυμεί λύση ή όχι» πρόσθεσε και σημείωσε πως αποδείχθηκε ότι η Ελλάδα κάθε άλλο παρά απομονωμένη είναι.
Επίσης ανέφερε ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία το θέμα θα πρέπει να λυθεί με πολιτική παρέμβαση σε υψηλότατο επίπεδο (σ.σ. Σύνοςο Κορυφής), όπου εκεί υπάρχουν περισσότερα αντανακλαστικά.
Είπε ότι επιδιώκουμε να υπάρξει μια συμφωνία ώστε η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα όσα έχει εξαγγείλει και επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συζητήσει με τους εταίρους τα μέτρα που θα έχουν αρνητικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ακόμα και εντός της χώρας τονίζοντας ότι και τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν θέση και να ασκήσουν την επιρροή τους σε διεθνές επίπεδο.

Τόνισε ότι και η Ευρώπη θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι μια ένωση που διέπετε από σεβασμό στην κοινή συνύπαρξη και τη δημοκρατία.

Για το δημοσίευμα της Bild είπε ότι οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης.
Για τα διαρθρωτικά μέτρα, όπως το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων και του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, ανέφερε ότι οι χώρες αποφασίζουν για την εύρυθμη εσωτερική λειτουργίας τους.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs