Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα-Κοντονή, πιθανό το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο

Συνάντηση Τσίπρα-Κοντονή, πιθανό το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Την πρότασή του για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα, Τετάρτη το μεσημέρι.

Αφορμή στάθηκαν όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, την Τρίτη.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Κοντονής ξεκαθάρισε πως η πολιτεία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα λάβει μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Ερωτηθείς εάν θα προχωρήσει η διακοπή των πρωταθλημάτων, απάντησε: «Όλα τα εξετάζουμε».

Ακόμη ξεκαθάρισε ότι την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα, αν δεν εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
«Είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα, αυτά που συνέβησαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ξεπέρασαν κάθε όριο» είπε ο υφυπουργός, ενώ σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ είπε ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και διερωτήθηκε «ποιο το μήνυμα στην κοινωνία όταν οι διοικούντες στο ποδόσφαιρο συμπεριφέρονται έτσι». 
Διευκρίνισε, επίσης, ότι η Πολιτεία «δεν έχει δυνατότητα να επέμβει πειθαρχικά στις ομάδες που εμφανίζονται να παρανομούν», λέγοντας πως «όλο αυτό το κομμάτι είναι στην πειθαρχική δικαιοδοσία της Αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα». 
Τη θέση του κ. Κοντονή περί διακοπής των διοργανώσεων στηρίζει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. 

Ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί στις 13:00 με τους προέδρους της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και τη Football League, προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ενώ στις 17:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον ΠΣΑΠ.


Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs