Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέβαλε τη συνέντευξή του στο Mega!

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέβαλε τη συνέντευξή του στο Mega
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Την προγραμματισμένη συνέντευξη του στο Mega ματαίωσε αιφνιδιαστικά ο Αντώνης Σαμαράς. Η πρωθυπουργική ανακοίνωση επικαλείται την παρουσία του στα εγκαίνια προβλήτας στον Πειραιά, αλλά πληροφορίες θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να απαιτεί τον πλήρη έλεγχο των ερωτήσεων και της τελικής μορφής της συνέντευξης που θα έβγαινε στον αέρα. Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Ολγα Τρέμη είχε διαφημιστεί από το Mega και με αυτήν ο πρόεδρος της ΝΔ θα ολοκλήρωνε την ισχνή τηλεοπτική του παρουσία, σε συνεντεύξεις.
Σύμφωνα πάντως με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, το  έργο της επέκτασης του Προβλήτα III στον Πειραιά που θα εγκαινιαστεί «καθιστά το λιμάνι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης». Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, λόγω των εγκαινίων η προγραμματισμένη την ίδια ώρα εγγραφή συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν θα πραγματοποιηθεί. 
H ματαίωση της τελευταίας συνέντευξης του κ. Σαμαρά σχετίζεται ασφαλώς με την αλλαγή πλεύσης τόσο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, εκ των μετόχων του Mega, όσο και με το γεγονός ότι ο σταθμός έχει αρχίσει να παίρνει αποστάσεις από την απερχόμενη κυβέρνηση.
Στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συνεντεύξεις στον Σκάι και τον Αντέννα, αρνήθηκε  πρόταση του Ν. Χατζηνικολάου για το Star, ενώ προηγουμένως είχε εμφανιστεί και στην γνωστή συνέντευξη - διάγγελμα στην ΝΕΡΙΤ.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs