Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος: Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα

Καμμένος: Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα,  δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι η χώρα έχει κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ψήγο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερωτήσεις για τα χαρτοφυλάκια που θα λάβουν οι ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος είπε ότι αυτά θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Το απόγευμα ο Αλ.Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει από τον Κάρολο Παπούλια την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Το απόγευμα ο Αλ.Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να λάβει από τον Κάρολο Παπούλια την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Παράλληλα, αναμένεται συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ υπάρχει και αίτημα για συνάντηση με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός εντός της ημέρας, ενώ η κυβέρνηση συνεργασίας θα ορκιστεί το απόγευμα της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος θα συμμετέχει στην κυβέρνηση από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας.

Δεδομένης, της άρνησης τόσο του Ποταμιού να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ, όσο και του Π.Καμμένου να συνεργαστεί με το κόμμα του Στ.Θεοδωράκη, το πιθανότερο σενάριο είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και να ζητηθεί από το Ποτάμι να την στηρίξει ή έστω να δώσει «ψήφο ανοχής» στην κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα στον βασικό στόχο του που είναι η εφαρμογή του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης για την ανακούφιση των πιο αδύναμων, καθώς και της εκ νέου διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Σε αυτούς τους δύο άξονες προτεραιότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι θα έχει τη στήριξη των ΑΝΕΛ, χωρίς αστερίσκους.

Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs