Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στα άκρα η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση

Βαριές εκφράσεις


Έντονη αντιπαράθεση και βαριές εκφράσεις ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ με αιχμή τη διεξαγωγή της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Σύνταγμα την Πέμπτη, ημέρα η οποία όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη δική της συγκέντρωση.
kke
Ο Κώστας Πουλάκης, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, Κώστας Πουλάκης έκανε λόγο  για «πρωτοφανή απόφαση», συμπληρώνοντας πως το ΚΚΕ ζήτησε να καλυφθεί η συγκέντρωσή του διακαναλικά. «Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιους ωφελούν τέτοιες μεθοδεύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τις πρακτικές της Αριστεράς», σημείωσε.
Το ΚΚΕ από την πλευρά του, αφού χαρακτήρισε «γραφικό» τον κ. Πουλάκη, σημειώνοντας ότι «η δικαιολογία ότι την Πέμπτη κάνει συγκεντρώσεις μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ισχύει».
Στην ανακοίνωσή του ο Περισσός διευκρίνισε ακόμη ότι «το ΚΚΕ ανακοίνωσε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, από τις 12 Γενάρη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αργότερα τη δική του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και ακόμα πιο ύστερα, για λόγους που μόνο ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, την μετέφερε στην Ομόνοια».
Αναφέρει παράλληλα ότι το ΚΚΕ και σε προηγούμενες εκλογές είχε πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση ημέρα Πέμπτη «χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή και κάποιο άλλο κόμμα».
«Η επιλεκτική επίκληση του εθίμου έναν στόχο έχει: Να εμποδίσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Δεν θα τους περάσει», κατέληγε η ανακοίνωση του Κόμματος.
http://www.matrix24.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs