Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τροπολογία-ρουσφέτι κατέθεσαν 7 βουλευτές της ΝΔ [έγγραφα]


Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
Μπροστά στον φόβο των πρόωρων εκλογών, οι βουλευτές φαίνεται ότι προσπαθούν να περάσουν ό,τι ρουσφέτια μπορούν για φίλους και γνωστούς. 
Ετσι, χθες το βράδυ κατατέθηκε τροπολογία 7 βουλευτών της ΝΔ με την οποία ζητούν ενώσεις συνεταιρισμών που βρίσκονται σε εκκαθάριση και αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη να μπορούν να παίρνουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Ομως, κατ' αυτόν τον τρόπο υπάρχει ο κίνδυνος οι επικεφαλής αυτών των συναιτεριστικών ενώσεων να μεταβιβάσουν περιουσιακά στοιχειά σε τρίτα άτομα και όταν θα βγουν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης που θα τους ζητούν χρήματα πίσω να πουν ότι δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία. Η τροπολογία είναι απολύτως «φωτογραφική» και αφορά συγκεκριμένες συνεταιριστικές οργανώσεις.
Πολλοί βουλευτές είναι στα κάγκελα με αυτή τη «φωτογραφική» τροπολογία, πολύ περισσότερο δε με την πληροφορία ότι οι βουλευτές έχουν συνεννοηθεί και με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα -αν και η τροπολογία είναι εκπρόθεσμη- να ετοιμάζεται  ο υπουργός Υποδομών να την κάνει σήμερα δεκτή.


Πηγή: Τροπολογία-ρουσφέτι κατέθεσαν 7 βουλευτές της ΝΔ [έγγραφα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/182341/tropologia-roysfeti-katethesan-7-voyleytes-tis-nd-eggrafa#ixzz3Lby2kqdf
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs