Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα το πρώτο briefing από το ΣΥΡΙΖΑ


Briefing χωρίς κάμερες εγκαινιάζει από σήμερα το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.
simera-to-prwto-briefing-apo-to-suriza

Σε μια κίνηση που μυρίζει, και αυτή, εκλογές και με την αξιωματική αντιπολίτευση να υπογραμμίζει δι’ αυτού του τρόπου ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τις... ενοχλητικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις, εν αντιθέσει, όπως επισημαίνουν, με την κυβέρνηση που προτιμά τους μονολόγους.
«Το briefing θα συνεχιστεί και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση», είναι η δέσμευση που ακούγεται εξάλλου στον τρίτο όροφο των κεντρικών γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου βρίσκεται και το γραφείο Τύπου.
Μία φορά την εβδομάδα για αρχή, και ενδεχομένως συχνότερα όσο προσεγγίζουμε στην ημερομηνία των εκλογών, ο Π. Σκουρλέτης θα ενημερώνει, χωρίς κάμερες, τους διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμμετέχει στην ενημέρωση και έτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετικό κάθε φορά και ανάλογα με το θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα (π.χ. οικονομία, παιδεία κ.ο.κ.).
«Η ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των δημοσιογράφων έχει τη δική της αξία και δημιουργεί συνθήκες καλύτερης επικοινωνίας», υποστηρίζουν στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs