Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στις Βρυξέλλες το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα


Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Κοινή συνέντευξη Τύπου, με θέμα «Οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα : Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν», παραθέτουν σήμερα στις δυόμιση το μεσημέρι (τρεισίμιση ώρα Ελλάδας) στις Βρυξέλλες, η πρόεδρος της ομάδας της Αριστεράς GUE/NGL στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκάμπι Τσίμερ και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Ο ιστορικός αγωνιστής της Αριστεράς, έχοντας βάλει ως στόχο ζωής τη δικαίωση της χώρας μας στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, έβαλε υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής και τελικά μετακόμισε στις Βρυξέλλες ακριβώς για να το αναδείξει στα παγκόσμια φόρα. Και το κάνει πράξη.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία καινούρια, ευρωπαϊκή εκστρατεία για να λυθεί το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων στη βάση Δικαίου», δήλωσε στο Real.gr ο Μανώλης Γλέζος, με αφορμή την σημερινή συνέντευξη Τύπου που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένης της παρουσίας της επικεφαλής της GUE στο ίδιο πάνελ.

Το θέμα δείχνει να παίρνει επιτέλους ευρωπαϊκές διαστάσεις και τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων ενεργών πολιτών.

Η συνέντευξη Τύπου, θα δοθεί στην αίθουσα Τύπου του κτιρίου που φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ΜΜΕ αναμένεται μεγάλο.

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνέντευξη Τύπου εδώ

http://www.real.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs