Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η Αθήνα στο επίκεντρο των bloggers

Στην Αθήνα βρίσκονται από την Τετάρτη, με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες, οι οποίοι για τέσσερις μέρες θα μεταφέρουν εικόνες και εντυπώσεις, το μήνυμα της πόλης της Αθήνας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το TBEX Europe 2014, η διεθνής συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, πραγματοποιείται, στην Αθήνα, στις 23-25 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας εκατοντάδες συνέδρους.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, περισσότεροι από 800 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media, εκτός από τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, μέσω στοχευμένων περιηγήσεων και ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, περιοχές της Αθήνας.

Τα καταστήματα επί της οδού Πανδρόσου, στο Μοναστηράκι, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών διοργανώνουν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, το προσεχές Σάββατο, 25 Οκτωβρίου έως τις 9 το βράδυ.

Οι καταστηματάρχες και οι τοπικοί φορείς θα δώσουν στους σύνεδρους τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν μια εναλλακτική και αυθεντική πλευρά της ταξιδιωτικής καθημερινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως δήλωσαν κατά τη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης Τύπου η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, «η διοργάνωση είναι μια χρυσή ευκαιρία για την προβολή της Αθήνας, σε παγκόσμια κλίμακα από ανθρώπους που κάνουν χρήση των νέων καναλιών διανομής επικοινωνίας, από ανθρώπους που γνωρίζουν από τουρισμό και επηρεάζουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται».

Μετά και τη λήξη του συνεδρίου θα ακολουθήσουν ταξίδια των blogger και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στο Πήλιο, τον Βόλο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τα Μετέωρα, τη Θεσσαλονίκη καθώς και στις Κυκλάδες.


http://www.real.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs