Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Κυβερνητικό αυτογκόλ για τις πρόωρες εκλογές

Κυβερνητικό αυτογκόλ για τις πρόωρες εκλογές
 Η δήλωση Βενιζέλου που έχει ανάψει φωτιές
Φωτιές στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει ανάψει η χθεσινή δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τις εκλογές μέσα στο 2015, την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ και αντιπροσωπειών των κινήσεων και ομάδων που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη "Δημοκρατική Παράταξη" ανέφερε ότι "έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να οργανώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας κατά τρόπο εφάμιλλο με το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από τώρα για το 2016, αλλά ας είμαστε έτοιμοι και για το 2015".
Με λίγα λόγια ο κ. Βενιζέλος παραδέχτηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι πολύ πιθανό η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Μία άποψη που έχει ανάγει ως σημαία της η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει ζητήσει επανειλημμένως άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για "πολιτικό αυτογκόλ", λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ενώ ο πρωθυπουργός προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει πολιτικό χρόνο. Εκτιμούν επίσης ότι ενισχύεται η εικόνα ενός καταρρέοντα κυβερνητικού συνασπισμού ο οποίος λειτουργεί υπό προθεσμία.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs