Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εισαγγελέας στη ΝΕΡΙΤ - Στο φάκελο και η αποκάλυψη του TPP για τον Μακρυδημήτρη

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου έλαβε σήμερα νέα στοιχεία για τις παρατυπίες στις προσλήψεις τη ΝΕΡΙΤ, μεταξύ αυτών και την αποκάλυψη της Βασιλικής Σιούτη από το ThePressProject για εμπλοκή του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Μακρυδημήτρη με αμαρτωλή ΜΚΟ που ελέγχεται επίσης από τη δικαιοσύνη.
Το ρεπορτάζ αποκάλυπτε ότι ο Αντώνης Μακρυδημήτρης υπήρξε αντιπρόεδρος της ΜΚΟ «Έργο Πολιτών» η οποία φέρεται να χρηματοδοτήθηκε με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες με περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μια πενταετία.

Η κα. Φάκου έλαβε σήμερα και μια σειρά από καταγγελίες για παραβιάσεις των όρων της προκήρυξης, φωτογραφικές πριμοδοτήσεις υποψηφίων καθώς και άλλες που αφορούν πλαστά έγγραφα υποψηφίων που δεν ελέγχτηκαν ποτέ, παρά τα δημοσιεύματα της εποχής.

Το αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί πλημμελήματα ή ακόμα και κακουργήματα από τη ΝΕΡΙΤ και τους υπεύθυνους των υποτιθέμενων διαγωνισμών.

Οι σημερινές εξελίξεις αφήνουν μια αχτίδα αισιοδοξίας όσον αφορά την αντίδραση της δικαιοσύνης που παρά τις καταγγελίες και τις επίσημες καταθέσεις από την πρώτη ημέρα του κλεισίματος της ΕΡΤ σχετικά με διάφορες υποθέσεις (μαύρη εργασία, ενδείξεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, πλήρη και επιδεικτική καταπάτηση της νομοθεσίας σχετικά με τη διαδικασία ανάρτησης αποφάσεων στη Δι@ύγεια) μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμία υπόθεση πέραν της προανάκρισης. 

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs